Videos Photos Earthquakes
Top News - Nga 'Jolene' në 'Vaksinë'... Dolly Parton merr dozën, ndryshon tekstin e këngës
2 months ago
Ylli i muzikës Vountry, Dolly Parton, ka marrë dozën e parë të saj të vaksinës së Modernës, duke i kërkuar edhe të tjerëve të bëjnë të njëjtën gjë. Madje Parton, edhe këndoi një version të këngës së saj të famshme Jolene, të adaptuar në stil covidi, para se të merrte dozën. Pamjet: AFP Top News është televizion informativ, i hapur në shkurt të vitit 2007. I konceptuar si format news, prioritet i saj është informimi i publikut përmes lajmit të fundit. Lidhje live për politikën, aktualitetin, kronikën, ekonominë, rajonin, botën, sportin, teknologjinë dhe show biz-in. “ Informohu i pari” , slogani për 24 orë lajme . Sjellim ndryshe realitetin mediatik në Shqipëri, ofrojmë një burim informacioni të saktë, të shpejtë, të besueshëm dhe të thelluar. Për më shumë vizitoni: http://top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on YouTube Channel for NEWS and TV Shows HERE: http://bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: http://bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: http://bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: http://bit.ly/2TJndeH #DollyParton#TopChannel
More information about Dolly Parton
Top News - Nga 'Jolene' në 'Vaksinë'... Dolly Parton merr dozën, ndryshon tekstin e këngës
Latest Videos on TrendGorilla.com